Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Termék részletek


205/60r16 92H BRIDGESTONE LM32 RFT

205/60r16 92H BRIDGESTONE LM32 RFT

-21%
Termék ára
28 000 Ft (22 047 Ft+Áfa)
Akció: 22 000 Ft (17 323 Ft+Áfa)
Kezdete: 2018.11.02   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
2056016tblm32
Funkciók
Raktárkészlet
1 db
Rövid leírás a termékről

Defekttűrő téli csak 1 db

dot 1814

FC2/72

A termék tulajdonságai
A Bridgestone mindenben a tökéletességre törekszik, a Blizzak LM-32 kiemelkedő tapadást biztosít Önnek, amikor arra a leginkább szüksége van.

A Blizzak termékválasztéka magában foglalja a Bridgestone legújabb lamella-technológiáját, mely kiemelkedő stabilitást és kiegyensúlyozott viselkedést biztosít vizes és száraz, illetve havas és jeges úton.


•A forgásiránykötött mintázat a keresztirányú blokkokkal kiváló tapadást biztosít havas útfelületen.
•Hosszú vállblokk kialakítás – kitűnő teljesítmény csúszós útfelületen.
•A tökéletesen megtervezett mintázatkialakítás tökéletes tapadást biztosít vizes útfelületen.
•A legújabb fejlesztésű futófelület adaléknak köszönhetően kiváló tapadás elinduláskor, fékezéskor havas útfelületen.

A japán Bridgestone a világ legnagyobb gumigyártója, a gumigyártás minden területén képviselteti magát. Számos gumi márka tulajdonosa, mint pl több mint éves múlttal rendelkező amerikai Firestone. A Bridgestone gyakorlatilag minden típusú járműhöz gyárt abroncsot. A Bridgestone név egyet jelent a minőséggel, és megbizhatósággal. A Bridgestone gumit válaszók, nem lesznek elégedetlenek, hiszen a nagy teljesítmény, hosszú élettartammal párosul.


Az Auto Bild magazin legújabb téligumiabroncs-tesztjén tizenkét 225/45 R 17 méretű abroncs vizsgázott Észak-Svédország jég borította tavain. A Bridgestone Blizzak LM-32 „példás” minősítéssel végzett a szakértői felmérésen.

Az abroncsoknak fékezési és irányíthatósági képességüket kellett bizonyítaniuk havas, nedves és száraz úton. Az idei tesztprogram magában foglalta a „költségek” kategóriát is, melyben a futásteljesítményt, a gördülési ellenállást és az ár/futásteljesítményt vizsgálták.

„Meggyőző összteljesítmény nagyon jó vonóerővel havas úton” (Auto Bild)

Az Auto Bildtől csak két márka nyerte el a „példás” minősítést. A tesztet végzők azért találták a Blizzak LM-32-t különösen meggyőzőnek, mert „kiegyensúlyozott irányíthatóság” jellemzi „pontos kormányozhatósággal nedves és száraz úton”. „Meggyőző összteljesítmény nagyon jó vonóerővel havas úton” – így írta le az abroncsot az Auto Bild. Az LM-32 a gördülési ellenállás tekintetében is jól vizsgázott: üzemanyag-takarékos gördülési ellenállása, mellyel második helyet ért el a teszten, segítette dobogóra. Vonóerő tekintetében is a legjobb pontszámot kapta, általános vonóerejének köszönhetően pedig könnyedén megbirkózik a csúszós, havas lejtőkkel.
Webáruház készítés