Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Termék részletek


185/60R15 82T Yokohama W.drive V903

185/60R15 82T Yokohama W.drive V903

Fő kategória >Gumiabroncsok >Téli
-49%
Termék ára
28 302 Ft (22 285 Ft+Áfa)
Akció: 14 500 Ft (11 417 Ft+Áfa)14500
Kezdete: 2016.12.19   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
A termék nincs raktáron!
Érdeklődjön telefonon vagy emailben!
Cikkszám
1856015tyv903
Funkciók
Raktárkészlet
0 db
Rövid leírás a termékről

A termék tulajdonságai
W.drive V903
-

Előnyök
•A 3D-lamellák belső hullámos felületi kialakításuk révén magas tapadási teljesítményt nyújtanak száraz, nedves vagy havas útfelületeken egyaránt.
•Az eltérő merevségű aszimmetrikus profilkialakítás kiegyensúlyozott teljesítményt biztosít mind száraz, mind nedves vagy havas útfelületen.

Eszközök
•A YOKOHAMA téli mintázata a W.drive, szárnyat ad vágyainak, hisz magasabb szintû élményt nyújt a téli vezetésben. A mintázat – amely magába foglalja az egyedülálló 3D-lamella rendszert és új fejlesztésû futófelületi keveréket – kiváló teljesítményt nyújt bármilyen úton, szélsôséges téli útviszonyok között is. Bízza magát a W.drive-ra!


3D-lamellák

A 3D-lamellák belsô hullámos felületi kialakításuk révén magas tapadási teljesítményt nyújtanak száraz, nedves vagy havas útfelületeken egyaránt.
• A megnövelt lamellafelületek megtartják a blokkok szilárdságát, valamint hatékonyan támasztják meg egymást, így növelve az útfelülettel érintkezô területet.


3D-lamellák

A 3D-lamellák belsô hullámos felületi kialakításuk révén magas tapadási teljesítményt nyújtanak száraz, nedves vagy havas útfelületeken egyaránt. A megnövelt lamellasûrûség maximális kapaszkodó és fékezési képességet biztosít havas és jeges útfelületen.


3D-lamellák

Összehasonlítva 3D lamellák - Hagyományos lamellák


Széles hőmérséklet-tartomány

A W.driveTM a futófelületi gumikeverék összetétele révén szélesebb hômérséklet- tartományban képes optimális teljesítményt nyújtani a különböző téli körülmények között.
• A „flexibilis polimer” jobban megtartja puhaságát és rugalmasságát alacsony hômérsékleten.


Széles hőmérséklet-tartomány

A W.driveTM a futófelületi gumikeverék összetétele révén szélesebb hômérséklet-tartományban képes optimális teljesítményt nyújtani a különböző téli körülmények között.
A „mikroszilika” kisebb részecskéjű, mint a hagyományos szilika, így a „lágy” gumikeverék megtartja szilárdságát és stabilitását magasabb hômérsékleten is a polimerrel alkotott erôsebb kötése miatt.


Mintázat kialakítása - nagy merevségű aszimmetrikus blokkok

Az eltérő merevségű aszimmetrikus profilkialakítás kiegyensúlyozott teljesítményt biztosít mind száraz, mind nedves vagy havas útfelületen.
• A futófelület belső részén lévő mérsékelten merev blokkok és a sűrűbb csatornák hatékony tapadást, jobb irányíthatóságot biztosítanak havas, latyakos úton.
• A külső részen lévő merevebb blokkok és csatornák a téli, száraz körülmények között javítják az úttartást és a kanyarstabilitást (pl. nagy sebességnél, száraz autópályán, fagypont alatti hőmérsékletnél is).
• Az optimálisan összehangolt hosszirányú főcsatornák hatékonyan vezetik el a vizet, havat, latyakot, hogy az útfelülettel maximális érintkezést biztosítsanak.
• Az optimalizált keresztirányú csatornák is segítenek a hó, a víz és a latyak elvezetésében, ezért ennek segítségével tovább javul a felületi tapadás és az oldalirányú stabilitás.


Teljesítmény összehasonlítása

Kell egy kis kaland ezen a télen?
A YOKOHAMA téli mintázata a W.drive, szárnyat ad vágyainak, hisz magasabb szintû élményt nyújt a téli vezetésben. A mintázat – amely magába foglalja az egyedülálló 3D-lamella rendszert és új fejlesztésű futófelületi keveréket – kiváló teljesítményt nyújt bármilyen úton, szélsôséges téli útviszonyok között is.
Bízza magát a W.drive-ra!

www.yokohama.hu
Webáruház készítés